Online Brand Protection - Zacco
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow

Online Brand Protection

Våra tjänster inom Online Brand Protection går hand i hand med vår tjänst Corporate Domain Management – och i kombination tillhandahåller vi ett registrerings-, skydds- och övervakningspaket som täcker alla aspekter av din närvaro på internet. Vi upprätthåller värdet av ditt digitala varumärke genom kontinuerlig övervakning, och genom att aktivt beivra intrång som riktar sig mot dina domännamn, varumärken, mönster och patent. Vi hjälper dig helt enkelt skydda det inarbetade värde som du har byggt upp i ditt namn och varumärke.

Vi gör detta genom att identifiera och stänga ned bedräglig eller otillåten användning av dina varumärken, och söker kontinuerligt efter intrång i era rättigheter genom domännamn, varumärken eller mönster – inklusive förväxlingsbara eller vilseledande varianter. Vi stänger aktivt ned annonser, hemsidor och konton på sociala medier där piratkopior säljs, och ibland till och med autentiska produkter om dessa säljs olovligen utan ditt medgivande.

  • Övervakningstjänster: Vårt övervaknings- och rapporteringsverktyg – Zacco Zero – är utformat för att skydda din närvaro och ditt varumärke på internet genom att informera oss om hur och var ditt varumärke används, och möjligen missbrukas, i digitala kanaler. Verktyget söker igenom alla öppna kanaler såsom hemsidor, sociala medier och marknadsplatser tvärs över hela jordklotet, men också betalda sökannonser och app-butiker. Verktyget kan till och med användas för att omgående rapportera annonser och innehåll som utgör intrång i dina rättigheter med hjälp av en simpel knapptryckning. Vi kan också skräddarsy funktionaliteten i Zacco Zero för att passa dina specifika behov.
  • Domain Name Watch: Vår domännamnsbevakning informerar oss om alla domännamn – nuvarande såväl som framtida – som helt eller delvis innehåller ditt varumärke. Tjänsten kan också skräddarsys för att upptäcka förväxlingsbara eller vilseledande varianter, och sökningarna kan genomföras med en frekvens som passar dina behov eller din risknivå.
  • Trademark Clearinghouse: Som innehavare av ett registrerat varumärke är du berättigad till att vara en del av Trademark Clearinghouse (TMCH). Via TMCH ges vi möjligt att registrera ditt varumärke under nya generiska toppdomäner (TLD:er) innan de blir tillgängliga för allmänheten. Detta kan visa sig vara mycket värdefullt när det släpps TLD:er som är relevanta för ditt varumärke.
  • Brand Protection-program: Digital Brand-teamet hos Zacco kan assistera med registrering och hantering av dina varumärken i många alla av de största plattformarnas program för varumärkesskydd, såsom ”Amazon Brand Registry” eller ”Ebay Vero”. Vi hjälper dig också att kontinuerligt analysera och rapportera intrång genom de verktyg som respektive program erbjuder.

Våra tjänster inom Online Brand Protection och Corporate Domain Management omfattar nästan allt man kan tänka sig när det kommer till att upprätthålla dina rättigheter på internet, och skydda det välförtjänta, inarbetade värdet av dina varumärken. För mer information om hur vi kan skräddarsy tjänsterna för att passa dina behov och din budget, vänligen kontakta någon av följande personer:

Tillbaka till alla tjänster

Prata med oss!

Magnus Ljungdahl_Gothenburg

Magnus Ljungdahl

CCO
Gothenburg

Peggy Bengtsson

Director Portfolio Outsourcing
Senior Executive Partner
Copenhagen
Malmö

Per Björklund

Business Developer, Sweden East & North
Stockholm

Tobias Harhoff

Business Line Director Digital
Brand Team Manager
Gothenburg

Mikael Helgesson

Managing Director Zacco
Digital Trust Sweden AB
Gothenburg

Betina Hellemann

Director IP Services & Quality
Copenhagen

Jesper Kongstad

Vice Chairman
Copenhagen

Patrik Olsson

European Patent Attorney Regional Director, Sweden West
Gothenburg

Thomas Rukin

Regional Director, Norway & the UK Partner
Oslo

Karthik Dodballapur

Managing Director and Country Head – India
Bangalore

Karin Kärvling Søholt

Commercial Director
Copenhagen

Patrick Thorén

Director Digital Trust, Director
Marketing and Communication
Copenhagen

Keld Thyregod

Partner
Sales Manager, Denmark
Kolding

Erik Treskog

Regional Director, Sweden East & North Group HR Director
Stockholm

Kontakta oss