Zacco - IP 360 | Immaterialrätt | Cybersäkerhet | Digital Brands
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
IP360

När världen förändras, gör vi det också

Immateriella tillgångar är inte längre bara innovationer och produkter. I vår alltmer digitala värld, kan de faktiskt hittas överallt. Genom att lägga till ny kompetens och olika färdigheter till vårt team vet vi exakt var vi ska leta. Med vårt 360° perspektiv på intellektuell egendom kan vi hjälpa dig att hitta och ta hand om alla dina tillgångar.

Idag är det inte alltid tillräckligt att säkra sina immateriella rättigheter endast med hjälp av patent, registreringar av mönster, upphovsrätter och varumärken. Att skydda din IP digitalt mot datastöld och bedrägerier och hålla jämna steg med snabbt utvecklande dataskyddslagar och -teknologier är allt viktigare.

Genom att kombinera traditionella IP-discipliner med cybersäkerhet, programvaruutveckling och digitala varumärken tar vi hand om dina idéer, innovationer, data, identiteter och alla dina övriga immateriella tillgångar som du kanske inte kan sätta fingret på. Vi skyddar allt detta, ger dig ägandeskapet och ser till att du har kontrollen – nu och i framtiden.

Vi kallar det för ett 360° perspektiv på immateriella rättigheter.

Vi gör dem till din egendom

Vi tar hand om dina idéer, innovationer, data, identitet och alla dina övriga tillgångar som du kanske inte kan namnge. Och vi sorterar in immateriella tillgångar i tre områden. De täcker in alla dina behov när det gäller att hitta och skydda tillgångar som ökar värdet på ditt företag. Vissa begrepp är för dig och ditt företag kanske mer bekanta än andra.

Vi skulle vilja att du lär dig identifiera alla tre grupper eftersom det sannolikt finns alla dessa typer av tillgångar i företaget.

Oavsett om det rör sig om digitala tillgångar, identitetstillgångar eller innovationstillgångar, skyddar vi dem, etablerar ett värde och ser till att du behåller kontrollen över dem.

INNOVATION ASSETS

Allt som har att göra med en innovation eller en innovationsprocess kan bli en innovationstillgång. Patent, upphovsrätter, licenser, affärshemligheter, knowhow och tillverkningsprocesser är alla exempel på innovationstillgångar som kan öka värdet på din affärsverksamhet. Vi ser över och undersöker alla aspekter kopplade till innovationstillgångar och hjälper dig med hantering, verkställande och värdering av dina tillgångar.

DIGITAL ASSETS

Det är en helt ny värld där ute. Data skapas överallt och därför behöver vi komma på nya sätt att skydda dessa. En digital tillgång kan anta många former och funktioner: data, appar, algoritmer, programvara, kundregister, domännamn, databaser och användargränssnitt är alla exempel på digitala tillgångar som kan vara av stort värde för ditt företag.

IDENTITY ASSETS

Vi tar hand om alla aspekter kopplade till ett företags identitet. Varunamn, mönster, utseende, grafisk presentation, lukt, ljud och känsla – alla dessa är företagsidentifierare som kan hjälpa till att karakterisera ett företags identitet och få det att sticka ut. Allt från varumärken, mönster, domännamn, text och bilder till licenser, webbplatser och sociala medier kan omvandlas till identitetstillgångar. Tillgångar som ökar värdet på en affärsverksamhet.

Vårt innovativa tänkesätt har flerfaldigt belönats.

Vi utmanar löpande vårt sätt att definiera immaterialrätt på och utmanar oss själva kontinuerligt. Allt för att ge våra kunder bästa möjliga service och hjälpa till att skydda deras tillgångar och därigenom öka värdet på deras företag.

Vi har 150 års erfarenhet av innovativt tänkande och använder oss av det när vi anpassar oss till nya metoder och tekniker, vilket förflyttar hela vår bransch framåt, in i framtiden.

Dessa ansträngningar har inte passerat förbi obemärkt: Både Zacco som företag och fler än 30 av våra konsulter har rankats högt av respekterade medier som World Trademark Review, Intellectual Asset Management, Managing IP och Legal 500, en försäkring att våra tjänster håller enastående kvalitet. Vi har dessutom belönats med det prestigefyllda priset Scandinavian Firm Of The Year av Managing Intellectual Property upprepade gånger. Detta har uppnåtts tack vare Zaccos största tillgång – våra fler än 500 skickliga och kompetenta medarbetare.

Ett stort erkännande av att vi är på rätt väg mot immaterialrättens framtid.

Rankings Zacco 2024

KONTAKTA OSS

Prata med oss om dina dolda tillgångar

ARBETSPROCESSEN

Vårt sätt att skydda dina tillgångar