Jobba hos oss - Zacco | Ingenjöre | Jurister | IT-konsulter
Zacco logotype
Zacco logotype
Search Language Arrow
Karriär

Ditt innovativa tänkande skapar värde

Vi är i ett konstant behov av smarta människor som har ett innovativt sätt att ta hand om våra kunders affärer och idéer. Och om du, precis som vi, förstår att skydd av innovationer och idéer skapar värde för våra klienter och för att nå framgång, då ska du söka dig till oss.

Är du del av framtiden för immateriella rättigheter? Börja då arbeta hos oss!

Vi är en av Europas ledande IP-byråer. Vi arbetar med de bästa inom branschen och har kraftfulla samarbeten över landsgränser och tekniska områden. Vi leder branschen på vårt innovativa sätt genom att kombinera traditionella IP-discipliner med cybersäkerhet och programvaruutveckling.

Att bli en del av Zacco innebär att ingå i en internationell organisation som erbjuder många möjligheter att ta del av och utveckla projekt och uppdrag tvärs över regioner, kulturer och länder. Vi arbetar med alla typer av klienter: stora, internationella, små och mellanstora och lokala uppstartsföretag. Zacco erbjuder en spännande miljö att växa i och lära från de duktigaste inom branschen. Och vi är lika stolta över våra experter som över vad vi åstadkommer på Zacco. Vi tar hand om våra klienters alla immateriella tillgångar, även om dem som de inte känner till att de har. Vi arbetar proaktivt, ofta i skräddarsydda team för att passa våra klienters behov, och vi har en ambitiös och motiverande arbetskultur.

Lediga jobb

Här finns chansen att bli en del av vårt prisbelönta företag och arbeta med några av de bästa IP-yrkespersonerna i branschen! Vi har experter inom alla områden av immateriella rättigheter. Vi letar dock alltid efter fler förmågor, så ta gärna en titt på våra lediga jobb. Du kan också registrera ditt CV i vår databas och anmäla dig för Jobbevakning (Job Agent) genom att klicka på länken längst ner på sidan.

KANDIDATDATABAS

Registrera ditt CV och din ansökan

TECKNA DIG FÖR JOBBEVAKNING

Erhåll våra senaste och mest relevanta jobbannonser raka vägen i din inkorg